Friends having fun with digital tabletsДобре дошли в karieratami-logo-print  – най-новият портал за кариерно ориентиране в България.

Насоките за кариерно ориентиране, които можете да намерите в онлайн портала KARIERATAMI.bg, ще Ви дадат цялата информация, която Ви е необходима, за да вземете решение за Вашето бъдещо кариерно развитие, и какви курсове и обучения можете да завършите, за да постигнете целта на Вашата кариера.

Ако не сте сигурни коя кариера отговаря на Вашите интереси, KARIERATAMI може да Ви даде идея в зависимост от предпочитанията Ви. Можете да разберете кои от учебните дисциплини ще Ви насочат към съответните кариери. Информирани за уменията, от които имат нужда работодателите, какво можете да спечелите и каква квалификация ще Ви е необходима, KARIERATAMI ще Ви помогне да проучите възможностите за бъдещото Ви професионално развитие.

Разработен от експерти от цяла Европа, KARIERATAMI е нов софтуер за онлайн кариерно ориентиране, който Ви помага да откриете кои професии са подходящи за Вашите интереси и умения. Софтуерът ви позволява да научите повече за характеристиките на различните професии и свързаното с тях обучение. Той може да Ви помогне в избора на кариера, в планиране на следващите Ви стъпки и в развитие на уменията Ви, необходими за управление на Вашата кариера.

Националното тестване започва от училищата, Бюрата по труда, центровете за професионално ориентиране и предоставяне на услуги за назначаване.

Участието е безплатно!

Присъединете се към нас, попълвайки нашия формуляр за регистрация на училище.